СПІВПРАЦЯ

У Сочі президенти України та Росії обговорили широке коло двосторонніх відносин 

Питання українсько-російських відносин викликають особливий інтерес і в Україні, і в Росії. Про це заявив глава Української держави Віктор Янукович під час зустрічі з Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

«У нас із вами є про що поговорити. Всі питання, які стосуються наших двосторонніх відносин, викликають глибокий інтерес і в Україні, і в Росії. Традиційний порядок денний наш сьогодні буде пройдено, і ми потихеньку рухатимемося вперед», — наголосив Президент України.

Главам держав було що обговорити. Фото Укрiнформу

Віктор Янукович також поцікавився підготовкою Російської Федерації до зимових Олімпійських ігор, які відбудуться 2014 року в місті Сочі. «Мені було дуже цікаво, коли ми летіли над Сочі, подивитися — скрізь триває будівництво. Розумію, що час дуже обмежений. Звичайно, це дуже цікавий проект», — цитує слова Президента його прес-служба.

У свою чергу, Президент Росії подякував українському колезі за можливість обговорити двосторонні відносини під час зустрічі. «Вікторе Федоровичу, дуже радий вас бачити і радий можливості в неформальній обстановці обговорити наші двосторонні відносини з торговельно-економічних зв’язків, з нашої співпраці в рамках СНД», — зазначив Володимир Путін.

Він підкреслив, що відносини між нашими країнами мають досить широкий спектр. «У нас традиційно великий обсяг відносин — політичні контакти, економічні зв’язки, гуманітарні. Як зазвичай буває в цих випадках, нам є про що поговорити. Спасибі, що прийняли запрошення, приїхали, знайшли час у вихідний день. Мені дуже приємно, радий вас бачити», — наголосив Президент РФ.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»