ЗУСТРІЧ

Один із найсучасніших медичних закладів у Сумах вже почав працювати. Про це доповів Президенту Віктору Януковичу голова Сумської облдержадміністрації Юрій Чмирь. Він також повідомив, що сумчани хочуть навчати своїх юнаків у кадетському корпусі та розповів про плани щодо добудови нової сучасної лікарні в місті Охтирка.

"Напередодні нашої зустрічі я звертався до Президента і отримав повну підтримку у питанні добудови найсучаснішої лікарні в Охтирці", - зазначив по завершенні розмови з Віктором Януковичем Юрій Чмирь. За його словами, цей медичний заклад забезпечать високоякісним лікувальним та діагностичним обладнанням.

А жителі Сум та області вже кілька місяців мають змогу користуватися послугами сучасного діагностичного центру, зокрема відділенням неврології. Довгобуд чекав свого часу понад 19 років, і торік Кабмін за дорученням Президента виділив кошти на завершення його будівництва. У цьому контексті керівник області наголосив: позитивні зміни у системі охорони здоров'я регіону відбуваються в руслі започаткованого главою держави глобального реформування країни. "Модернізація медицини нашої країни впроваджується на практиці. Безпосередньо на території Сумської області ми можемо бачити конкретні результати цього процесу", - передає його слова прес-служба Президента.

Крім цього, сумчани з нетерпінням чекають на створення кадетського корпусу з посиленою військово-фізичною підготовкою на базі Сумського ліцею. Віктор Янукович цю ініціативу схвалив також.

За словами Юрія Чмиря, нині бажаючих віддати своїх дітей у такий навчальний заклад більше, ніж він може прийняти. На місці ліцею понад століття тому існував кадетський корпус. Тож нині його і намагаються відновити. Він також підкреслив: йдеться про дійсно вагомий для місцевої громади крок, важливий у плані виховання патріотизму та мужності справжніх громадян України.