БОКС. Наступним суперником чемпіона WBA, WBO, IBF та IBО українця Володимира Кличка стане лівша Франческо Піанета, який не має поразок. Поєдинок відбудеться 4 травня на стадіоні SAP Arena у Мангеймі (Німеччина), передає УКРІНФОРМ з посиланням на офіційну сторінку братів Кличків у Facebook. 

«Володимир Кличко битиметься проти Франческо Піанети 4 травня на стадіоні SAP Arena у Мангеймі (Німеччина)», – зазначається у повідомленні.

Раніше німецький Bild повідомляв про те, що сторони зобов'язалися зберігати мовчання, доки WBA не дасть свою згоду на проведення бою.

Зазначимо, що Піанета був у Калабрії (Італія), з 6 років проживає у німецькому Гельзенкірхені. 28-річний боксер за свою кар'єру здобув 28 перемог (15 нокаутом) і один бій звів внічию. На даний час він займає дев'яту позицію рейтингу WBO і дванадцяту WBA.

2010 р. Піанета переніс операцію і хіміотерапію, після чого змінив Sauerland Event на магдебурзьку промоутерську компанію SES.

Цікаво, що торік Піанета був спаринг-партнером Володимира Кличка перед боєм чемпіона з лівшою Тоні Томпсоном.

Нагадаємо, цей поєдинок має стати проміжним перед боєм з російським боксером Олександром Повєткіним. Раніше Володимир хотів провести поєдинок у квітні, але через зайнятість німецьких арен було прийнято рішення перенести бій на 4 травня.