АНОНС. 7 червня о 13:00 Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул проведе Всеукраїнську селекторну нараду. 

У селекторі візьмуть участь Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник, Голова Державної казначейської служби України Сергій Харченко, Голова правління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву»  Леонід Рисухін. Також на нараду запрошені керівники центральних і регіональних органів влади, представники банківських установ.

На селекторі будуть розглянути два соціально важливі питання. Це:

♦ реалізація програм доступного житла

♦ впровадження проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту», підбиття підсумків його реалізації за 5 місяців 2013 року.

В Україні реалізується проект за британською моделлю, згідно з яким громадяни отримують спрощений доступ до адміністративних послуг (наприклад, оформити пенсію, отримати субсидію тощо) через відділення Укрпошти.

Фахівці Укрпошти (в поштовому відділенні або вдома) допоможуть громадянам оформити звернення та запити, відправлять їх у необхідні державні інстанції. А після вирішення питання - видадуть необхідні документи на руки. У тому числі і з доставкою додому. Цей проект особливо важливий для сільської місцевості.

Початок заходу о 13:00. Збір журналістів до 12:30.

Місце проведення: БУДИНОК УРЯДУ. 8 поверх, зала засідань 6-й під’їзд  (тільки за паспортами!)

Акредитація ЗМІ проводиться до 10:30  7 червня 2013 року. 

за телефонами 050 938 12 43, 098 376 49 35