21 листопада об 11 годині у прес-центрі Українського національного інформаційного агентства Укрінформ (зал на 1 поверсі) відбудеться презентація спеціального випуску газети «Урядовий кур’єр», приуроченного до 80-х роковин Голодомору. 

Організатор – редакція газети «Урядовий кур’єр» спільно с науковцями Українського наукового інституту Гарвардського університету й Інституту демографії та соціальних досліджень ім. М. Птухи НАНУ.

Учасники:

Сергій БРАГА, газета «Урядовий кур’єр»,

Лариса КОНАРЕВА, газета «Урядовий кур’єр», 

Наталія ЛЕВЧУК, Інституту демографії та соціальних досліджень ім. М. Птухи НАНУ

Генадь ПОБЕРЕЖНИЙ, Українській науковий інститут Гарвардського університету

Програма заходу:

1. Презентація спеціального випуску газети «Урядовий кур’єр»: ексклюзивні факти, карти смерті українського народу, історична правда про Голодомор в інтерв’ю з істориком С.Кульчицьким, про встановлений факт злочину Голодомору-геноциду українським судом та відповідальність Компартії за нього, перший роман про Голодомор Уласа Самчука, написаний у 1934 році та інше.

2. Презентація електронного демографічного проекту «Атлас Голодомору», який був створений фахівцями Українського наукового інституту Гарвардського університету й Інституту демографії та соціальних досліджень ім.. М. Птухи НАНУ за активної підтримки Фонду Катедр українознавства у США.

3. Відповіді на запитання журналістів.

Адреса Укрінформу: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна»).
Контактні телефони: (044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47,
067 – 442-61-01, Анна.