ДОВГОЖИТЕЛЬ. «Аристократ» із Вапнярки» Олега Чорногуза опубліковано всьоме. Бестселер часів застою (під час виходу у світ 1979 року відразу розійшовся півмільйонним накладом), перший український сатиричний роман відтепер знову на полицях книгарень. Видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» на чолі з Іваном Малковичем дало нове життя «Аристократу», який, звісно, не втратив актуальності і вже шукає шанувальників серед нової генерації читачів.

«Як на мене, це найкращий сатиричний роман, який написано в Україні. Олег Чорногуз — найпотужніший, найширокомасштабніший український сучасний сатирик-романіст. Маю надзвичайну насолоду презентувати цю книжку. Зазначу, що нині час інших аристократів, проте порівняно з ними наш «Аристократ» чудовий», — розповів Іван Малкович.

Для Олега Чорногуза сьоме видання «Аристократа» із Вапнярки» символічне. «Якраз до моїх двох сімок. Мені цього року виповнилося 77 років. Маю три сімки, як у казино», — сміється він. І пропонує придбати новий примірничок, адже до цього видання він повернув ті жарти, які колись вилучила радянська цензура. За його словами, на читача «чекає не тільки тверезе сп’яніння від сміху, а й чимала порція закуски від сатири та гумору».