Автопарк ПАТ «Сумигаз» поповнився 19 новими машинами марки Volkswagen, що призначені для служби екстреного виклику «104» і які вже розподілили між управліннями з експлуатації газового господарства.  На це товариство спрямувало 5 мільйонів гривень. Відтепер у сумських газовиків 340 автомобілів та одиниць спеціальної техніки, укомплектованої необхідним обладнанням та оснащеної відповідним інструментарієм. Це дає змогу надавати якісні аварійно-ремонтні послуги відповідно до Правил безпеки систем газопостачання України.

Як наголошує голова правління «Сумигазу» Костянтин Тацький, оновлення рухомого складу служб товариства — один із важливих кроків до оптимізації роботи колективу. Нова техніка підвищує оперативність реагування на аварійні виклики, зменшує простої транспорту через несправності та затрати на ремонт.

Про напружений графік роботи газовиків свідчать такі цифри: протягом доби в опалювальний період вони виїздять на аварійні виклики щонайменше 60 разів. Усього ж сформовано 90 бригад, які протягом минулого року здійснили 15 тисяч аварійних виїздів. Колектив товариства обслуговує 12,2 кілометра газових мереж, забезпечує робочими місцями 2700 мешканців області. А ще «Сумигаз» залишається одним з найбільших платників податків у Сумській області — до бюджетів усіх рівнів підприємство щороку сплачує понад 100 мільйонів гривень.