З'явилися перші офіційні фото оновленої Lada Priora. Екстер'єр автомобіля практично не змінився: у нової Пріори трохи інший задній бампер, світлодіодні задні ліхтарі, а також фари з денними ходовими вогнями. Зате над інтер'єром автомобіля була проведена серйозна робота.

Оновлену Lada Priora в базовій комплектації можна буде придбати за 88 тисяч гривень.

«При оновленні Lada Priora стояла першочергове завдання - зробити інтер'єр більш актуальним, відповідним сьогоднішнім запитам потенційних покупців. І, на мій погляд, цезавдання вирішене. З'явилися такі модні речі, як вставки з хрому і чорного глянцю. Одним з перших АвтоВАЗ застосував для панелі приладів матеріал типу софт -лук, він виглядає як хороша м'яка шкіра. Всередині автомобіля стало приємніше знаходитися - новий дизайн, зручні сидіння", - заявив директор АвтоВАЗу із зовнішніх зв'язків Буренков.

Новий дизайн став привабливішим.

В даний час відомо, що для дорогих модифікацій седана Lada Priora будуть доступні новий 106-сильний двигун, система курсової стійкості, круїз -контроль, подушки безпеки, мультимедійна система та інші опції. Оновлену Lada Priora в базовій комплектації можна буде придбати за майже 11 тисяч доларів, а повна комплктація обійдеться в 14 500 доларів.