ВЗАЄМОДІЯ. Минулої п’ятниці у столиці Польщі відбулася зустріч Президента України Віктора Януковича, Президента Республіки Польща Броніслава Коморовського та Президента Угорщини Яноша Адера. Як повідомив журналістам Глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін, вона вкотре підтвердила, що Польща та Угорщина є безумовними прибічниками євроінтеграційного курсу України.

Броніслав Коморовський (у центрі) та Янош Адер (праворуч) запевнили Віктора Януковича у підтримці курсу України.
Фото Михайла МAРКIВA

За словами Сергія Льовочкіна, головним питанням зустрічі було підписання Угоди про асоціацію України та ЄС, що має відбутися у Вільнюсі в листопаді цього року, і яке є одним із пріоритетів зовнішньої політики України. «Підтримання постійного діалогу з європейськими колегами — це дієвий інструмент на цьому шляху», — сказав Глава Адміністрації Президента.

Сергій Льовочкін також додав, що в центрі уваги глав держав були питання взаємодії в рамках Карпатського регіону, зокрема питання співпраці між країнами у прикордонних областях, повідомляє прес-служба Президента.

Віктор Янукович, Броніслав Коморовський та Янош Адер на Варшавському національному стадіоні переглянули відбірковий матч чемпіонату світу з футболу 2014 року між національними збірними командами Польщі та України. Гра завершилася перемогою українців з рахунком 3:1.

Віктор Янукович привітав футболістів і тренерський штаб збірної України з футболу та всіх українських уболівальників з перемогою над збірною Польщі. Глава держави побажав гравцям нових перемог у відбірковому турнірі до фінальної частини чемпіонату світу з футболу 2014 року, який відбудеться у Бразилії.

Відділ новин 
«Урядового кур’єра»