У приміщенні виконавчого комітету Запорізької міськради відкрили спільну українсько-польську виставку дитячого образотворчого мистецтва «Казка — душа народу». Автори експонованих робіт — юні художники з України та Польщі.

 Культура, мистецтво та підтримка дітей — це саме ті сфери, яким міська влада приділяє підвищену увагу, — сказав, відкриваючи  виставку, заступник Запорізького міського голови Анатолій Пустоваров, подякувавши юним художникам за надані малюнки. Він зазначив, що переглянув усі картини і в кожній з них є підтекст і внутрішній зміст.

Усього на виставці представлено 55 робіт учнів Запорізької дитячої художньої школи та Вроцлавської школи діалогу культур (Польща), виконаних у різноманітних техніках (живопис, графіка). Цей проект ініціювала 2015 року адміністрація Запорізької дитячої  художньої школи за підтримки міської влади. Програма передбачає знайомство українських та польських школярів із фольклором народів сусідніх країн — казками, піснями, легендами, і створення художніх композицій на основі здобутих знань.

Учнів художніх шкіл, роботи яких представлено на виставці, нагородили дипломами. Нагороди отримали і їхні викладачі. Проектом передбачено, що в листопаді цю виставку буде представлено у Вроцлаві.