Волинська обласна державна телерадіокомпанія долучилася до доброчинної акції «Творчість заради життя», яку ініціювала обласна бібліотека для юнацтва. Мета заходу — зібрати кошти на потреби маленьких пацієнтів онкогематологічного центру Волинської обласної дитячої клінічної лікарні.

Волинські телерадіожурналісти беруть участь у цій акції вже другий рік поспіль. Вони активно висвітлюють заходи благодійного проекту, репортажами й тематичними програмами заохочуючи людей допомагати хворим дітям.

Цьогорічний внесок волинських телевізійників у добру справу — робота над дитячим театралізованим шоу «Долина ельфів» (автор сценарію Наталія Журавльова), яке навчає доброти і співчуття. Торік за кошти добродійників було придбано технічне обладнання для онкоцентру, а частину грошей передано на лікування онкохворої волинянки Вікторії.

Цього року благодійні пожертви також спрямують на придбання апаратури, вкрай потрібної для одужання маленьких пацієнтів.

ДОВІДКА «УК»

В онкогематологічному центрі Волинської обласної дитячої клінічної лікарні на обліку перебуває понад 150 маленьких волинян. Лікування онкохворих дітей тривале і вимагає великих коштів. Однією з причин високої смертності онкохворих дітей в Україні є брак коштів на лікування. 70% таких дітей мають шанс одужати за умов відповідної реабілітації.