У «Ніч пам’яті» — акції, присвяченій річниці розгону та жорстокого побиття студентів на Майдані Незалежності, Президент Петро Порошенко разом із дружиною та громадськими активістами помолилися у Михайлівському Золотоверхому соборі. «Не міг не прийти вранці з дружиною до Михайлівського собору. Рік тому, після того як спецпризначенці били та вбивали мирних студентів на Майдані, цей храм став першим прихистком для постраждалих, а згодом і одним з центрів та символом Революції гідності. Ці події назавжди викарбувалися в моєму серці», — сказав Президент після спільної молитви у Михайлівському соборі.

Акція «Ніч пам’яті», яка відбулася з 29 на 30 листопада на Майдані Незалежності біля монумента Незалежності, була присвячена річниці розгону студентського Євромайдану й організована Нічною вартою Майдану та Агентством іміджу України.

Протягом усієї тієї ночі на сцені під стелою виступали відомі українці з усього світу, представники духовенства, іноземні дипломати, діячі культури, журналісти, громадські діячі та студенти — свідки тих страшних подій. Акція завершилася спільною ранковою молитвою у Михайлівському Золотоверхому соборі, повідомляє прес-служба Президента.