ПРИВІТАННЯ. «Правоохоронні органи, й у першу чергу це стосується Служби безпеки, мають бути надійним щитом, що захищає наші національні інтереси від будь-яких втручань в умовах складних викликів сучасного світу», — такими словами Президент Віктор Янукович привітав на урочистих зборах працівників Служби безпеки з нагоди 21-річчя її утворення.

Глава держави наголосив, що Україна повинна бути сильною, сучасною, ефективною, бо тільки в такому разі зможе захистити свої національні інтереси. «Служба безпеки є ключовою ланкою сектору безпеки і оборони, на яку покладається це відповідальне завдання. Наш спільний обов’язок — забезпечити порядок, зберегти громадянський мир, продовжити ефективне реформування усіх сфер життєдіяльності країни», — передає слова Президента його прес-служба.

Також Віктор Янукович висловив переконання, що сучасне і майбутнє покоління офіцерів будуть гідними свого високого покликання — служіння Україні. Він побажав працівникам СБУ міцного здоров’я, добра і злагоди у їхніх родинах та з нагоди свята вручив державні нагороди. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»