Захисника футбольної збірної України Ярослава Ракицького визнано авторитетним ресурсом Goal.com найкращим гравцем у складі «синьо-жовтих» у повторному стиковому матчі на «Стад де Франс» проти команди Франції (0:3) за вихід на чемпіонат світу-2014. 

Ракицький отримав оцінку 3,5 балу з 5, передає УКРІНФОРМ з посиланням на  goal.com.

Найгіршими, окрім видаленого на початку другого тайму Євгена Хачеріді (1,5 бала), названо Романа Зозулю («найнепомітніший і найнеефективніший гравець на полі»), Андрія Ярмоленка («розчинився по ходу матчу»), а також Олега Гусєва, який вийшов на заміну в середині другого тайму («не зміг пристосуватися до ритму гри»). Кожен із цих футболістів отримав по 2 бали.

Не набагато вище оцінено дії воротаря Андрія П’ятова, захисника Віталія Мандзюка, півзахисників Едмара, Руслана Ротаня, Євгена Коноплянки і Романа Безус – по 2,5 бала. Захисник В'ячеслав Шевчук удостоївся 3 балів.

У французів найвищу оцінку – 4,5 бала – отримав автор двох голів Мамаду Сако. Найгіршим у складі «триколірних», на думку goal.com, був Франк Рібері (3).

Нагадаємо, збірна України за сумою двох стикових матчів (2:0, 0:3) поступилася команді Франції місцем у фінальному турнірі чемпіонату світу, який пройде влітку 2014 року у Бразилії.