Місцеві органи виконавчої влади повинні активізувати бюджетний процес. Про це заявив перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов. За його словами, незважаючи на непросту політичну ситуацію, бюджетний процес у регіонах України триває.

Сергій Арбузов зазначив, що уряд врахував і погодив більшість актуальних побажань місцевої влади, повідомляє прес-служба урядовця. «Хочу з усією відповідальністю заявити, що нині уряд і більшість обласних державних адміністрацій, виконавчі органи місцевої влади намагаються працювати у штатному режимі. Тому ситуація в соціально-економічній і фінансовій сферах перебуває під контролем влади», — уточнив він.

Також Сергій Арбузов закликав представників місцевих органів виконавчої влади, які ще не передали на затвердження відповідні бюджети, відповідальніше поставитися до цього питання. «Жодні політичні протистояння не повинні ставати на заваді інтересам простих громадян. Тому закликаю представників місцевої влади активізувати бюджетний процес, що забезпечить своєчасні соціальні виплати», — резюмував Сергій Арбузов.

Відділ новин 
«Урядового кур’єра»