Президент Віктор Янукович провів зустріч з головою Ради міністрів Автономної Республіки Крим Анатолієм Могильовим для обговорення соціально-економічного розвитку регіону. «Я доповів про соціально-економічну ситуацію в Криму, перспективи й проблеми, які в нас є. Глава держави вислухав їх і дав вказівки, як поліпшити наше соціально-економічне становище», — розповів по завершенні зустрічі Анатолій Могильов.

Від імені всіх кримчан він подякував Вікторові Януковичу за підписання закону про особливості інвестиційної діяльності в Криму й висловив переконання, що це сприятиме зростанню економічного потенціалу регіону. Окремо Анатолій Могильов розповів: «Президент звернув увагу на те, що всі його соціальні ініціативи мають виконуватися однозначно постійно. І на особливому контролі повинно перебувати у мене саме виконання цих високих соціальних стандартів. Це завдання ми обов’язково виконуватимемо».

Як повідомляє прес-служба Президента, обговорено й деякі інвестиційні проекти, представлені на IV Міжнародному чорноморському економічному форумі 24—25 жовтня в Ялті.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»