Після Ла Ліги Ліонель Мессі став ще й найкращим бомбардиром в історії Ліги Чемпіонів, відзначившись хет-триком у матчі 5 туру групового турніру змагання АПОЕЛ – «Барселона». Тепер на рахунку аргентинця – 74 результативних удари. Іншою знаменною подією у цій грі, що завершилася розгромною перемогою «синьо-гранатових» 4:0, став перший гол Луїса Суареса за каталонців в офіційному матчі.

В іншому поєдинку групи F «Парі-Сен-Жермен» розібрався із «Аяксом» 3:1.

Хет-трик Серхіо Аґуеро у ворота «Баварії»зберіг «Манчестер Сіті» шанси на вихід із групи Е. Після перемоги 3:2 над мюнхенцями «містянам» необхідно у заключному турі здолати «Рому», щоб не оглядатися на перебіг матчу у Мюнхені, де лідер квартету прийматиме московський ЦСКА.

Росіяни вже у доданий час врятували нічию у домашньому протистоянні із римлянами.

Лондонський «Челсі» зіграв в «Аргентину-Ямайку» із «Шальке». Один із 5 голів ефектним ударом головою у власні ворота забив захисник ґельзенкірхенців Ян Кіргґоф.

В іншому матчі, що переривався майже на одну годину через зникнення на стадіоні світла, «Спортинг» здолав «Марібор» 3:1 і посунув «Шальке» із другого місця квартету G.

Гол Мікела Сан Хосе на 68-й хвилині так і залишився єдиним у двобої донецького «Шахтаря» та «Атлетика» Більбао. Щоправда, ця перемога не має турнірного значення, адже чемпіон України вже забезпечив собі місце в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

БАТЕ був безсилим проти «Порту» 0:3. 

Copyright © 2014 euronews