На Луганщині таємничий мотоцикліст торгував наркотиками просто в полі. За годину «роботи» він устиг продати наркотиків на 17 тисяч гривень. Це сталося того дня, коли його затримали в Краснодонському районі співробітники Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України в Луганській області. Ще стільки само нереалізованого товару було вилучено оперативниками УБНОН — 19 блістерів димедролу, 70 мілілітрів опію та 50 мілілітрів оцтового ангідриду.

Як повідомляє відділ зв’язків із громадськістю ГУМВС України у Луганській області, напередодні до міліції надійшла інформація про те, що неподалік від Краснодона таємничий мотоцикліст двічі на день приїжджає у заздалегідь обумовлене місце, куди підтягуються наркозалежні з усієї округи, зокрема із сусідніх районів та обласного центру.

З метою конспірації 34-річний наркоторговець щоразу змінював місце, де реалізовував товар, повідомляв про нього за 15 хвилин до початку через свою людину, під’їжджав у чорному шоломі й масці, які ніколи не знімав. За один раз він устигав «отоварити» до 50 покупців.

Кололися наркомани «не відходячи від каси»: неподалік у лісі виготовляли кустарним способом, тобто на вогнищі, ацетильований опій. За «притоном просто неба» спостерігали у бінокль. Якщо в полі зору з’являвся «чужак», тікали звідти.

Нині наркозбувач затриманий і перебуває під вартою. Виявилося, що й сам він понад п’ять років уживає наркотики. Скільки років йому доведеться відбути за ∂ратами за торгівлю смертельним зіллям, вирішуватиме суд.