Глава Національної поліції України Хатія Деканоідзе висловила подяку правоохоронцям Донеччини за належну роботу із забезпечення правопорядку на місцевих виборах, а також повідомила, на вулицях яких міст невдовзі з'являться нові патрульні. Відбулося це під час відеоселекторної наради керівництва цієї структури, участь у якій взяли керівники структурних і територіальних підрозділів НПУ.

За словами Хатії Деканоідзе, другий тур місцевих виборів у Маріуполі та Красноармійську пройшов спокійно і без суттєвих порушень правопорядку. У зв'язку з цим голова Нацполіції висловила подяку правоохоронцям Донецької області, які забезпечили спокій і безпеку громадян під час виборчого процесу у містах області.

Хатія Деканоідзе також нагадала, що в неділю 29 листопада майже 250 патрульних поліцейських Закарпаття склали присягу на вірність народові України. Вони працюватимуть на території Ужгорода і Мукачевого, а також на автошляху між ними, повідомляє прес-служба МВС.

А вже цієї суботи, 5 грудня, нова патрульна поліція вийде на вулиці Миколаєва. Наступними містами, де невдовзі з’являться нові патрульні, стануть Луцьк і Дніпропетровськ. 

Відділ новин «Урядового кур’єра»