ВПЕВНЕНА ПЕРЕМОГА.Бронзовий призер лондонскої Олімпіади-2012 українка Ольга Харлан стала переможницею чергового етапу Гран Прі з фехтування «Московська шабля», що в тридцять восьмий раз пройшов у столиці Росії.

Про це повідомляє офіційний сайт Національної федерації фехтування України.

«У півфіналі Ольга обіграла Василікі Вугіука (15:10), а у фіналі здобула перемогу над росіянкою Софією Великою (15:9), яка останні два роки вигравала цей турнір. Таким чином, Харлан не тільки повторила свій результат 2009 року, але й взяла своєрідний реванш у Великої за поразку у півфіналі Ігор-2012 у Лондоні», - йдеться у повідомленні.

У змаганнях шаблістів перемогу здобув господар турніру володар олімпійської «бронзи» Микола Ковальов, який у фіналі виграв у срібного призера Ігор-2012 італійця Дієго Окьюцці (15:13). На третю сходинку п'єдесталу зійшли кореєць Бон Гіл Гу і німець Максимільян Кіндлер.

З українських фехтувальників далі всіх пройшов Андрій Ягодка, який в 1/8 фіналу поступився Гу (12:15). На попередній стадії з боротьби вибув Дмитро Пундик, програвши італійцю Енріке Беррі (11:15), ще чотири українці - Євген Стаценко, Олександр Торчук, Дмитро Бойко та Олег Штурбабін завершили свою боротьбу в 1/32 фіналу.

УКРІНФОРМ