У мережі зявилися зображення купе Ford Mustang нового покоління. Зовнішність цього автомобіля «максимально близька» до реального спорткару, який найближчим часом стане на конвеєр. Публічний показ купе відбудеться на Детройтському автосалоні в січні 2014 року, повідомляє Gazeta.ua.

Судячи з рендерів, спорткар отримав риси концепт-кара Evos, прем’єра якого відбулася в 2011 році на Франкфуртському автосалоні. З прототипом новий «Мустанг» ріднить фальшрадіаторна решітка, стилістика передньої оптики і частина елементів переднього бампера. Крім того, у новинки зявилися більш масивні повітрозабірники, які перемістилися ближче до переднього краю капота. У порівнянні з попередником, новий Mustang стане на 380 міліметрів коротшим і на 165 міліметрів вужчим, а його маса знизиться приблизно на 180 кілограмів.

Крім того, модель обзаведеться незалежною задньою підвіскою. Спочатку в лінійку моторів увійдуть тільки агрегати попередника: атмосферна 3,7- літрова «шістка» і п’ятилітровий V8, які розвиватимуть 305 і 420 кінських сил відповідно. Трансмісії також будуть колишніми - шестиступінчасті «механіка» і «автомат». Через два-три роки після виходу нового «Мустанга» на ринок не виключена поява і 10-діапазонної коробки передач, яка зараз розробляється «Фордом» разом з концерном GM.

 

Згодом Mustang двигун 3.7, як передбачається, замінять на 3,5-літровий турбодвигун сімейства EcoBoost. Крім того, модель вперше з 1986 року буде доступна з чотирициліндровим турбоагрегатом. Його обсяг досягне 2,3 літра, а потужність складе від 275 до 310 кінських сил.