Обурливий випадок стався вчора ввечері у Київській області. На автозаправці за 7  км від столиці у сторону Житомира невідомі люди висадили з машини 2-річну дівчинку і до цього часу не повернулися по неї, повідомляє сайт vesti.ua.

«Дівчинку в міліцію привів співробітник бензоколонки тільки сьогодні. Вона добре одягнена і не налякана. Сказала нам , що Ії звуть Катя , маму – Альона, а батька  – Діма , і змогла пальчиками показати, що їй два рочки. Зараз вона перебуває в інфекційному відділенні Києво - Святошинської районної лікарні на обстеженні», – розповів речник обласної міліції Микола Жукович.

За його словами, батьки дівчинки досі не оголосили її в розшук, тому тепер міліція шукає їх сама. Особливі прикмети дівчинки: на вигляд – 2 роки , зріст – 70 см , очі – блакитні , волосся – світле, середньої довжини. Одягнене малятко у світло – рожеву куртку, оранжевого кольору футболку з аплікацією «губка Боб», сірі штани з накладними кишенями, кросівки темно - синього кольору з коричневими вставками.

Усім, кому що-небудь відомо про дитину, про її анкетні дані, про місцезнаходження батьків чи інших родичів, прохання звертатися за телефонами: 406-07-83 , 04598-4-02-02 , 067-503-29-93 або 102.