ЗУСТРІЧ. Півфіналісти чемпіонату Європи з футболу 2012 року – збірні Португалії та Іспанії – прибули до Донецька. Літаки майбутніх суперників, які зійдуться у матчі за право зіграти у фіналі  турніру на донецькому стадіоні «Донбас Арена», приземлилися в міжнародному аеропорту приймаючого міста майже одночасно, передає Інформаційний центр «Україна-2012».

Рейс національної збірної Португалії МА «Донецьк» прийняв близько о пів на другу дня. На злітно-посадковій смузі почесних гостей зустрічав міський голова Олександр Лук’янченко. За традицією, команду, що прибула на матч, привітали вболівальники та дівчата в національних вбраннях, які запропонували португальській команді скуштувати коровай.

Одним з перших з літака вийшов капітан португальців Кріштіану Роналду. Головній зірці команди Паулу Бенту було презентовано унікальний вимпел із логотипом приймаючого міста.

Відразу після урочистої частини обидва колективи на офіційних автобусах вирушили до своїх готелів: португальці мешкатимуть у «Вікторії», а їх суперники місцем розміщення в Донецьку обрали тренувальну базу донецького «Шахтаря», де раніше базувалися французи.

Далі у планах команд обід та офіційні перед матчеві заходи: обов’язкові прес-конференції тренерів та гравців, а також відриті тренування. Слід зазначити, що чинні чемпіони світу та Європи іспанці вечірнє заняття проведуть на СТБ «Кірша».