З початку проведення антитерористичної операції з фондів Міністерства оборони України житло отримали 502 військовослужбовця, які брали участь в АТО. Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Олексій Чорнобай, передає кореспондент УНН.

«Протягом всього часу проведення антитерористичної операції з фондів Міністерства оборони України житло отримали 502 військовослужбовця, які брали участь в АТО», — повідомив О.Чорнобай.

Також він повідомив, що міністр оборони України Степан Полторак затвердив план будівництва та капітального ремонту військових об’єктів у 2016 році, яким передбачено виконати заходи капітального ремонту, будівництва та реконструкції у 32 військових частинах.

«З метою збереження у належному стані військової інфраструктури міністром оборони України затверджений план будівництва та капітального ремонту військових об’єктів у 2016 році, яким передбачено виконати заходи капітального ремонту, будівництва та реконструкції у 32 військових частинах. На цей час капітальний ремонт і реконструкція здійснюються на 113 військових об’єктах», — сказав О.Чорнобай.

Крім того, за словами речника МОУ, до кінця року планується ввести в експлуатацію 4 будівлі для проживання близько 700 військовослужбовців за контрактом у військових містечках у Рівному, Василькові, Львові та Старичах.