Селфі на згадку . Фото з Урядового порталу.

Школярів і випускників Київської середньої загальноосвітньої школи № 63 зі святом Останнього дзвоника привітав учора Прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

«Я хочу всіх привітати із завершенням навчального року, — заявив глава уряду під час урочистої шкільної лінійки. — Закінчився один етап вашого життя, починається інший. Напевно, він буде ще складнішим. Але коли є бажання, він буде для вас успішним. Ви зможете досягти тих цілей, які ставите перед собою».

Володимир Гройсман закликав випускників пам’ятати про свою школу і вчителів та бути відповідальними перед своїми наставниками і батьками, що їх виховували. «У кожного з вас учителі вкладають не тільки свої знання і досвід, вони вкладають у кожного з вас свою душу, своє серце, своє тепло. І від того, як ви навчаєтеся, від того, наскільки добра створена атмосфера у школі, настільки ми будемо і жити успішно», — зазначив Прем’єр.Володимир Гройсман також подякував вчителям за самовіддану працю. «Для мене освіта і все, що пов’язане з нею, — особливе, тому що я сам належу до родини освітян, і знаю, що таке вчительська робота, знаю, наскільки нелегко вчителям робити свою справу», —  цитує департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну слова глави уряду.

«Я дуже хочу, щоб кожен ваш рік був успішним, щоб ви були радісними,  щоб у вас усе було якомога краще. Бажаю, щоб усе те, що бажають вам ваші вчителі, відбулося у вашому житті. Будьте успішними, будьте найкращими. Добра вам, здоров’я, успіхів і зі святом!» — побажав Прем’єр-міністр усім школярам з нагоди завершення навчального року.