Служба безпеки України припинила функціонування низки інтернет-сайтів, що використовувались для проросійської та терористичної пропаганди.

Про це у Facebook написав радник глави СБУ Маркіян Лубківський.

За його словами, зазначені інформаційні ресурси були зареєстровані та функціонували за технічною підтримкою афілійованих українських товариств — «NIC.UA» та «Сервіс Онлайн». Службою безпеки України на підставі судового рішення здійснено вилучення серверного обладнання, що використовувалось для забезпечення роботи цих сайтів.

«Службою безпеки України на підставі судового рішення здійснено вилучення серверного обладнання, що використовувалось для забезпечення роботи цих сайтів.

Наразі тривають слідчі дії, але якщо дозволить слідство, ми незабаром надамо громадськості більш розширену інформацію щодо припинення нами діяльності інтернет-ресурсів та сайтів, які пропагували сепаратизм, тероризм, прославляли так звані «ДНР» і «ЛНР», поширювали московську пропаганду», – поінформував громадськість Маркіян Лубківський.

Він пообіцяв надати ширшу інформацію, якщо дозволить слідство.

Нагадаємо, раніше представники компанії NIC.UA повідомили, що правоохоронці вилучають хостинг-сервери з дата-центру, через це у багатьох виникли проблеми з хостингом.

Телеканал новин «24»