Таку думку в ефірі Еспресо.TV висловили співачки сестри Леся та Галина Тельнюк.

«Ці люди (проросійські артисти України, - ред) давно працюють з Москвою, несучи ідеологічно незрозумілі речі»,– сказала Леся Тельнюк.

На її думку, робити концерти у такий важкий для України час – це велика відповідальність. «Не можна робити зараз просто концерти. Це негарно, ганебно навіть. Якщо ти зараз виходиш на сцену, робиш концерти, ти маєш виступати зі словами підтримки тих людей, які зараз воюють, які захищають твою державу. Ти повинна виходити зі зброєю пісні», – вважає артистка.

За словами Галини Тельнюк, артисти зараз не повинні розважати або відволікати. «Це непорядно, як на мене», – підкреслила вона.

Також співачка вважає, що «не траба багато розмовляти про артистів з прокремлівською позицією, не треба робити їм безкоштовний піар».

«Таких людей, як Ані Лорак, і так піарить Москва. Їм проплачені всі ефіри, всі ротації. Не потрібно робити з них жертв. Як, наприклад, та ж Ані Лорак намагається показати, яка вона бідна й нещасна людина. Ця співачка – це московський проект на території України»,– наголосила вона.

Нагадаємо, нещодавно перед концертом Ані Лорак відбувся мітинг-протест, на якому активісти побилися з міліцією.