Фінська сноубордистка Меріка Енне невдало приземлилася під час тренування на трасі в Сочі для слоупстайлу в екстрим-парку «Роза Хутір» і отримала ушкодження голови.

Як повідомляє прес-служба Федерації гірськолижного спорту і сноуборду Росії, спортсменка не змогла завершити останній стрибок і впала. Проте, вона самостійно дісталася до фінішу, звідки її забрали на ношах, передає УКРІФНОРМ.

Нагадаємо, що раніше норвезький сноубордист Торстен Хоргмо, який вважався у Сочі одним з головних претендентів на олімпійські медалі, на тренуванні зламав ключицю внаслідок падіння на трасі і пропустить Олімпіаду. Після цього спортсмени і тренери звернулися до організаторів з побажанням дещо спростити трасу, яка, на загальну думку, виявилася надзвичайно складною і навіть небезпечною.

Зазначимо також, керівники американської і канадської збірних з фристайлу попросили змінити трасу для могулу, яку вони визнали занадто складною. Росіяни подали протест на це прохання, оскільки подібні заяви можна подавати тільки до першого тренування.

Нагадаємо, що XXII зимові Олімпійські ігри пройдуть у російському місті Сочі з 7 по 23 лютого 2014 року.