Вінницький обласний клінічний госпіталь ветеранів війни відзначив 70-річчя. Урочистості з цієї нагоди відбулися в одній із найкращих в обласному центрі кіноконцертних зал — «Плеяда». Вітаючи колектив, перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко зауважив, що є важливі факти, які слугують показником якісної роботи цього медичного закладу.

Вінницький обласний клінічний госпіталь ветеранів війни визнано найкращим в Україні не лише торік, а вже 15 років поспіль він посідає перше місце у країні серед аналогічних закладів. Із перших днів антитерористичної операції, не чекаючи відповідних директив чи інструкцій, його лікарі приймали на лікування поранених бійців.

«За цей період 314 воїнів отримали найкращі умови для лікування та реабілітації, оскільки загальновідомо, що цей медичний заклад надає високоякісну допомогу», — зазначив посадовець.

З нагоди 70-річчя облдержадміністрація та обласна рада подарували шпиталю спеціалізований офтальмологічний мікроскоп вартістю 4 мільйони гривень. Кращим працівникам медичного колективу, який майже 30 років очолює Валерій Бабійчук, було вручено Почесні грамоти облдержадміністрації та обласної ради.