Проросійські терористи обстріляли передмістя Добропілля з установки реактивної системи залпового вогню (РСЗВ) «Град».

Про це повідомляє у п'ятницю управління преси та інформації Міністерства оборони України, передає УКРІНФОРМ.

«Сьогодні, 13 червня, о 8.20 терористи здійснили обстріл міста Добропілля Донецької області з установки залпового вогню. Бандити розташували свої вогневі позиції неподалік від населеного пункту Мерцалово. Здійснивши декілька залпів з РСЗВ БМ-21 «Град», злочинці відкрили вогонь з озброєння БТР-80», – ідеться у повідомленні.

Снаряди влучили в овочесховище одного з підприємств Добропілля. Внаслідок бандитських дій проросійських терористів одна цивільна особа загинула та двох поранено. На місці вогневого удару виявлено також три снаряди від РСЗВ «Град», які так і не вибухнули, а на полі поблизу овочесховища нараховано тринадцять воронок.

Після здійснення вогневого удару найманці, уникаючи удару у відповідь з боку сил АТО, залишили район, попередньо замінувавши покинуту ними установку БМ-21 та місцевість навколо неї.

Представники підрозділу Збройних сил України прибули в даний район, з'ясували обставини бандитського нападу терористів, провели зачистку району, розмінування та розряджання установки РСЗВ «Град», повідомили в МОУ.