З сьогоднішнього дня в Криму скасований режим надзвичайної ситуації, введений через складні погодні умови.

Про це заступник голови Радміну АРК Азіз Абдуллаєв заявив під час засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, передає УКРІНФОРМ з посиланням на прес-службу уряду АРК.

«В усіх населених пунктах Криму повністю відновлена робота систем життєзабезпечення. У зв'язку з цим в автономії скасований режим надзвичайної ситуації», – сказав Абдуллаєв.

За його словами, станом на ранок середи відновлене енергопостачання в 215 населених пунктах Криму, знеструмлених уналідок складних погодних умов. Крім того, забезпечене водопостачання в 38 населених пунктах. Нині забезпечена стабільна робота котельних і усіх систем водо-, тепло- і газопостачання.

Віце-прем'єр подякував від імені глави уряду АРК Анатолію Могильову, представникам профільних міністерств, відомств і підприємств за злагодженість і оперативність у роботі з ліквідації наслідків негоди.

Нагадаємо, 30 січня в Криму був введений режим надзвичайної ситуації у зв'язку зі складними погодними умовами. У 15-ти регіонах АРК був ускладнений дорожній рух, порушено тепло-, водо- і електропостачання.