ВТРАТА. У Санкт-Петербурзі в одній з лікарень на 50-му році життя помер актор Дмитро Піддубний, відомий глядачеві за ролями у багатьох серіалах – «Вулиці розбитих ліхтарів», «Таємниці слідства», «Забійна сила», «Агент національної безпеки», «Таємниці слідства», «Інтерни», «Майстер і Маргарита», передає ТСН з посиланням на РИА Новости.

Актора госпіталізували з судомами, схожими на епілептичний припадок, в минулий четвер, 4 квітня, а наступного дня Дмитро Піддубний помер.

Однак, на даний момент причина його смерті достеменно не відома, оскільки дочці артиста повідомили, що причина смерті – внутрішньочерепна травма мозку. Однак, коли Піддубний поступив в медустанову, жодних травм голови на рентгенівських знімках не було. У зв'язку з цим поліція Санкт-Петербургу проводить перевірку.

Водночас, міський інформаційний портал «Фонтанка.ру» висунув припущення про «містичне втручання», оскільки Піддубний став 15-ою людиною зі знімальної команди серіалу «Майстер і Маргарита», яка померла з моменту екранізації роману Булгакова.