ТРАГЕДІЯ. На трасі Київ-Чоп жінка-водій легковика в’їхала у вантажівку, внаслідок ДТП загинули двоє людей і травмована 3-річна дівчинка.

Учора ввечері на трасі Київ-Чоп поблизу селища Гоща Рівненській області жінка-водій легковика в’їхала у вантажівку, внаслідок ДТП загинули двоє людей і травмована 3-річна дівчинка.

Про це УНІАН повідомила керівник прес-служби управління ДАІ Рівненській області Світлана Марко.

57-річна жінка на автомобілі «Ford Fiesta» їхала в напрямку Києва. З невідомих причин вона здійснила наїзд на вантажний автомобіль «MAN TGL 19.390», який стояв на правому узбіччі. Керував вантажівкою громадянин Республіки Білорусь 1978 року народження.

Унаслідок ДТП пасажир автомобіля «Ford Fiesta» 58-річний Володимир від отриманих травм загинув на місці пригоди. Водій легковика, яка отримала тілесні ушкодження різного ступеню важкості і була госпіталізована в реанімаційне відділення міської лікарні, померла під час надання медичної допомоги.

Травми отримала також пасажирка автомобіля «Ford Fiesta» – трирічна дівчинка. Її госпіталізували в травматологічне відділення Гощанської районної лікарні.

Слідчі з’ясовують причини трагедії.