Рівненська обласна організація товариства сприяння обороні України вже традиційно допомагає учасникам АТО. Тепер вирішили надати нашим захисникам ще й інформаційну підтримку, аби про рішення, які ухвалює уряд, вони довідувалися з першоджерела — газети «Урядовий кур’єр».

— Для мене ваша газета, яку читаю з перших днів її виходу в світ, завжди була і залишається легітимним джерелом інформації про уряд та його ініціативи, — каже голова обласної організації ТСО України Сергій Кошин. — Нині, в період інформаційної розбурханості, якщо не сказати хаосу, така легітимність надто важлива. Тому без вагань сприйняв пропозицію корпункту «Урядового кур’єра» на Рівненщині про передплату видання для наших захисників. Звісно, газета з об’єктивною офіційною інформацією їм потрібна.

Отож у другому півріччі видання отримуватимуть Рівненський обласний центр допомоги учасникам АТО і його представництва в усіх районах краю, обласна ветеранська спілка учасників АТО. Окрім офіційної інформації, наші захисники зможуть прочитати авторські матеріали про себе та своїх побратимів. Допоможемо й у розв’язанні їхніх насущних проблем.