Незалежний театральний проект «Осінь на Плутоні» збирається створити документальну виставу на основі бесід з мешканцями геріатричного пансіонату у Львові.

Учасники прагнуть застосувати у театральній виставі міждисциплінарні методи — поєднати сучасний танець, аудіо дизайн, документальний театр та використати реалістичні ляльки. Їх розробкою театральна команда займається спільно з інженером, програмістом і художниками. Ляльки будуть прототипами літніх людей з пансіонату та говоритимуть записами справжніх голосів героїв. Спеціально для цього буде розроблена десятиканальна аудіосистема.

Для реалізації вистави театру потрібна фінансова допомога на купівлю радіодеталей, виготовлення ляльок та аудіосистеми. Всі охочі можуть допомогти на сайті biggggidea.

Команда проекту двічі на тиждень відвідує Львівський геріатричний пансіонат, аби поспілкуватися з людьми похилого віку та записати їхні історії. Учасники вважають, що цей театральний проект є спробою спільно подумати про відповідальність за своє життя, а також методом донести важливі людські історії.

CULTPROSTIR