ТУРБОТА

Організації ветеранів в Україні працюють надзвичайно активно, їх робота має велике значення для становлення громадянського суспільства. Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко під час зустрічі з віце-президентом Всесвітньої федерації ветеранів війни Даном-Вігго Бертгуном.

"Уряд приділяє велику увагу питанням соціального захисту ветеранів військових конфліктів і робитиме це в подальшому. Ветеранські організації проводять дуже важливу роботу не лише в питаннях забезпечення соціального захисту учасників бойових дій, а й у сфері патріотичного виховання молоді", -зазначив віце-прем'єр.

Сергій Тігіпко обговорив з Даном-Вігго Бертгуном питання підготовки до Форуму Всесвітньої федерації ветеранів, який відбудеться в Києві наприкінці травня. Урядовець зазначив, що тісна співпраця українського ветеранського руху зі світовими об'єднаннями ветеранів є важливою складовою процесу інтеграції України до світової спільноти та засвідчує курс нашої країни як співзасновниці ООН, на розвиток міжнародного співробітництва, повідомляє прес-служба віце-прем'єра.

Допомогу ветеранам у підготовці міжнародного заходу надаватиме створений Кабінетом Міністрів організаційний комітет, до складу якого Сергій Тігіпко запросив увійти Дана-Вігго Бертгуна.