У Великобританії в місті Александрія несподівано потужний вибух надувного ліжка зніс шматок даху в панельному будинку і залишив тріщини на стінах щонайменше на двох поверхах, передає ТСН з посиланням на mirror.co.uk.

Як повідомляє Mirror, ліжко належало Кенні МакАдаму, квартира якого була розташована на останньому поверсі панельного будинку. Через вибух в квартирі британця і на даху будівлі вилетіли шибки. Крім того, в стелі власника надувного ліжка утворилася діра, а з даху позлітали шматки черепиці.

Сам Кенні в момент інциденту сидів у кріслі. Він залишився неушкодженим, однак вибух його контузив. Швидка допомога забрала його до лікарні разом з кріслом.

Сусіди чоловіка кажуть, що теж відчули на собі вибух і думали, що це був газ.

«Я думала, що помру. Стіни струснулися, все, що стояло на полицях, полетіло на підлогу. На стелі з'явилися серйозні тріщини. Я злякалася і втекла навели цю», – розповіла сусідка Венді Маоррісон, яка живе під квартирою МаАдама.

Пияки в барі, розташованому поруч з будинком, кажуть, що теж чули вибух, після якого вони вийшли на вулицю і побачили у дворі шматки скла і черепиці.

Пожежники кажуть, що вибух надувного ліжка стався через несправний вбудований компресор, який безперестанку закачував повітря всередину.