АКТУАЛЬНО

Президент провів зустрічі з головами держадміністрацій Донецької та Миколаївської областей. Увага глави держави була приділена, зокрема, питанням соціального захисту людей.

Віктор Янукович детально цікавився тим, як у Донецькій області влада захищає шахтарських вдів, як про них піклуються місцеві чиновники, і чому обласна влада їх не почула вчасно. Власне через це і були змушені вдатися до акції протесту. Голова Донецької облдержадміністрації Анатолій Близнюк доповів Президенту про те, які заходи вже вживаються для виправлення ситуації.

А у розмові з головою Миколаївської облдержадміністрації Миколою Кругловим Віктор Янукович загострив увагу на заборгованості по заробітній платі, яка досягла в регіоні 60 мільйонів гривень. Під час розмови також були визначені шляхи подолання заборгованості. Йшлося і про ситуацію на суднобудівних заводах. Зокрема тих, які потребують рішень з боку держави для їх відродження, повідомляє прес-служба глави держави.

Підсумок цих зустрічей Президент обговорив з Прем'єр-міністром Миколою Азаровим. На цю зустріч був запрошений і перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв.