З нагоди Дня державної служби

Шановні державні службовці!

Щиро вітаю Вас з професійним святом — Днем державної служби!

Сьогодні уряд України робить рішучі кроки для виконання Програми економічних реформ, одним з пріоритетів якої є модернізація державної служби, формування ефективної системи державного управління, спрямованої на задоволення потреб суспільства та поліпшення життя громадян.

Ваш внесок у державотворення, вирішення соціально-економічних питань розвитку країни є важливим. Нехай і надалі Ваш професіоналізм і патріотизм сприяють розвитку Української держави, підвищенню добробуту громадян.

Бажаю Вам міцного здоров’я, благополуччя, нових творчих здобутків у професійній діяльності!

З повагою

Прем’єр-міністр України Микола АЗАРОВ

+++

Шановні колеги!

Щиро вітаю Вас з професійним святом — Днем державної служби.

Ваш внесок у становлення та розвиток незалежної Української держави є безцінним. Державний службовець — це представник особливої професії, що несе відповідальність за стан справ як у конкретному регіоні, так і у державі в цілому.

Нехай і надалі Ваш професіоналізм, високі моральні та ділові якості, відданість справі сприяють зміцненню стабільності у суспільстві, економічному зростанню України, підвищенню добробуту громадян.

Міцного здоров’я, наснаги, невичерпної енергії та нових здобутків у виконанні Вашого почесного і відповідального обов’язку на благо України та її народу!

З повагою

Голова Нацдержслужби України В. Толкованов