АНОНС. 11 червня в Одесі Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул проведе виїзну нараду Міжвідомчого оперативного штабу з координації дій центральних та місцевих органів влади, Державної служби з надзвичайних ситуацій і підрозділів Міністерства оборони. Штаб було створено з метою запобігання надзвичайним ситуаціям, пов’язаним з весняними паводками.

Також голова Міжвідомчого штабу Олександр Вілкул проведе огляд з вертольоту  території дельти річки Дунай та гідротехнічних споруд  на найбільш паводконебезпечних ділянках Дунаю від м.Вилкове до м.Рені Одеської області. Крім того, Олександр Вілкул перевірить хід будівництва дамби на ділянці Прорва – Пам’ятник та стан ділянки 54-55 миля.

Місце проведення заходу:

У нараді також візьмуть участь голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських, голова Державного агентства з водних ресурсів Україні Василь Сташук, директор Українського гідрометеорологічного Центру Микола Кульбіда, голова Одеської обласної держадміністрації Едуард Матвійчук.

Початок:

Акредитація ЗМІ до 16:00 10 червня за телефонами: (048) 718 95 31

За додатковою інформацією звертатись до прес–служби Віце-прем’єр-міністра України Вілкула Олександра Юрійовича за телефонами: 050 938 12 43, 098 376 49 35.