АНОНС. 4 липня Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул та представник британської Королівської родини Принц Майкл Кентійський відкриють пам’ятний знак на честь візиту до України британського Клубу любителів старовинної авіації «Air Squadron». Це перший візит Клубу в Україну за майже 50-років його існування.

Пам’ятний знак, що буде встановлений на території Державного музею авіації – це двигун одного з перших літаків модельного ряду АН-2.

Захід відбудеться в рамках реалізації в Україні спільного українсько-британського військово-історичного проекту «Клуб любителів старовинної авіації «Air Squadron».

В урочистому заході також візьмуть участь президент Клубу любителів старовинної авіації «Air Squadron», директор компаній Big Yellow Group та Mint Partners Limited Тім Кларк та інші члени британської делегації. До її складу входять впливові політики та бізнесмени Великої Британії, які на чолі з Принцом Кентійським прибули до України на 24-х раритетних літаках часів Першої та Другої світової війни.

З української сторони в заході також візьмуть участь заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України, генерал-лейтенант Юрій Думанський та директор Державного музею авіації – Юрій Зіатдінов.

Місце проведення заходу: Державний музей авіації України, Київ, вул. Медова,1.

Дата проведення: 4 липня 2013 року.

Час проведення – 9:30

Акредетація ЗМІ до 19:00 3 липня   за телефонами  050 938 12 43, 098 376 49 35