Президент Віктор Янукович висловив співчуття Президентові Ісламської Республіки Пакистан Мамнуну Хуссейну у зв’язку із землетрусом на південному заході країни, який призвів до численних людських жертв і значних руйнувань.

«Поділяємо гіркоту понесених дружнім пакистанським народом втрат внаслідок потужного землетрусу», — йдеться у співчутті глави держави. Віктор Янукович передав співчуття родинам загиблих та побажання якнайшвидшого одужання постраждалим, повідомляє прес-служба Президента.

Нагадаємо, що потужний землетрус магнітудою 7,7 бала стався у вівторок у пакистанській провінції Белуджистан. За інформацією представників місцевої влади, внаслідок природного лиха загинуло щонайменше 350 осіб, понад 600 людей дістали поранення. У деяких округах провінції частка зруйнованих будівель становить 90%.

Пошуково-рятувальна операція триває, до неї залучено й армійські підрозділи країни. У повідомленні пакистанського агентства з надзвичайних ситуацій зазначається, що рятувальники мають достатньо ресурсів для допомоги постраждалим. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»