ДОСЯГНЕННЯ. Протягом шостого дня XXII літніх Дефлімпійських ігор у Софії українські спортсмени вибороли 8 медалей – 1 золоту, 4 срібних та 3 бронзових. Про це повідомляє прес-служба Першого Національного.

Першими досягненнями шостого дня змагань стали золота медаль Яни Мельник та бронзова нагорода Олександра Санькіна у спортивному орієнтуванні.

Переможну естафету підхопили й каратисти – 2 бронзові медалі у цьому виді спорту вибороли Олександр Кальник (вагова категорія 75 кг) та Максим Беленок (вагова категорія 67 кг).

Змішана пара Геннадій Закладний та Юлія Ходько у надважкій боротьбі з настільного тенісу завоювали срібну нагороду.

Наприкінці змагального дня неабиякі пристрасті вирували на татамі – троє наших борців здобули срібні медалі у греко-римській боротьбі. Володарями нагород стали Віталій Бутенко (вагова категорія 60 кг), Едем Гафаров (вагова категорія 76 кг) та Андрій Ткаченко (вагова категорія 96 кг).

Гарні результати демонструють українські дефлімпійці і в ігрових видах спорту – пляжному волейболі, волейболі та баскетболі. Наші спортсмени з переконливим результатом перемагають своїх суперників і проходять до наступних етапів змагань.

Загалом, за підсумками 6-ти днів Дефлімпіади наші спортсмени мають в активі 25 нагород, серед яких 3 золоті, 10 срібних та 12 бронзових медалей.

Найцікавіші моменти виступів наших спортсменів – у "Щоденниках Дефлімпіади" щодня в ефірі Першого Національного. Також випуски "Щоденників" можна переглянути на сайті телеканалу в розділі «Відео».

Стежити за змаганнями XXII Дефлімпійських ігор у режимі реального часу можна на сайті Першого Національного за посиланням http://1tv.com.ua/uk/deflympics_online.