Під час зустрічі з колективом Міністерства інфраструктури новопризначений керівник відомства Максим Бурбак заявив, що робота нинішнього складу уряду спрямовуватиметься на виведення країни з кризи та боротьбу із будь-якими проявами корупції. Тому його першим завданням стане проведення аудиту міністерства та всіх підпорядкованих підприємств.

«Це будуть непопулярні кроки. Однак ми розуміємо необхідність модернізації галузі й викорінення проявів корупції — це те, чого чекають від нас люди. Події, які відбулися останнім часом, і те, до чого вони призвели, не дають мені права схибити перед нашими людьми. Я нищівно боротимусь із проявами корупції, тому почну з аудиту справ Мінінфраструктури й  кожного підприємства, що входять до його сфери управління. Після цього ми визначимося з першими кроками зі стабілізації ситуації», — передає слова Максима Бурбака прес-служба Мінінфраструктури.

А щодо кадрових рішень він визначиться впродовж кількох днів після ознайомлення із реальним станом справ у відомстві. «Я цілком відкритий до всіх пропозицій, які допоможуть вивести галузь із кризи, — сказав Максим Бурбак, висловивши впевненість у плідній і злагодженій роботі всього колективу транспортно-дорожнього комплексу та поштового зв’язку. — Прошу колектив із розумінням ставитися до моїх майбутніх рішень. Упевнений, що у нашому спілкуванні буде максимум демократичності й лише професійні відносини. Впевнений, що з нашим колективом ми гідно пройдемо всі випробування, всі разом подолаємо цю кризу і вийдемо на новий рівень. Усіх запрошую до плідної співпраці».