Деякі літаки, що прямували 10 лютого до міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни), змінили маршрут і полетіли до міжнародного аеропорту «Бориспіль» (обидва Київ) у зв'язку з туманом, що утворився в столиці, повідомили агентству «Інтерфакс-Україна» в національній авіадовідці.

За даними онлайн-табло аеропорту «Київ» (Жуляни), змінили маршрути рейси на приліт із Москви, Донецька, Харкова, Луганська, Львова, Сімферополя; на виліт – до Одеси, Москви, Львова, Санкт-Петербурга.

Міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни) входить до п'ятірки найбільших аеропортів України за пасажиропотоком. Розташований за 7 км від центра Києва.

Державне підприємство «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» – найбільший аеропорт України, обслуговує понад 50% пасажирських авіаперевезень країни. «Бориспіль» є членом Міжнародної асоціації повітряного транспорту (International Air Transport Association, IATA).

Регулярне сполучення зі столичного аеропорту здійснюють понад 50 авіакомпаній, що експлуатують більше ніж 100 маршрутів у всьому світі. «Бориспіль» – єдиний український аеропорт, в якому обслуговуються далекомагістральні рейси.