У Полтаві – справжній футбольний ажіотаж. Продаж 25 тисяч квитків на фінальний матч Кубка України з футболу між командами «Динамо» (Київ) та «Шахтар» (Донецьк) розпочався у касах стадіону «Ворскла» лише з 14-ї години, передає УКРІНФОРМ

Як пояснили у прес-службі ФК «Ворскла», «цейтнот» викликаний надто пізнім рішенням виконкому Федерації футболу України про відміну прийнятої за два дні до того постанови про заборону присутності вболівальників на грі. Відтак, друк білетів довелося замовляти в екстреному порядку, водночас визначаючи квоти між уболівальниками команд-учасниць, полтавськими шанувальниками фінальної гри та офіційними особами.

Молодь Полтави ще з вечора напередодні чергувала біля кас стадіону з надією придбати заповітний квиток. Основна ж маса уболівальників почала прибувати до міста вже ранковими потягами. Нині ж каси стадіону «Ворскла» – у найщільнішому оточенні. Мінімальна ціна квитка – 30 гривень, найдорожчого – 100.

У місті сьогодні на вулицях чимало правоохоронців, проте жодного повідомлення про будь-які зіткнення між уболівальниками наразі не зафіксовано. Як повідомляють місцеві ЗМІ, полтавці спокійно сприймають наближення «гарячої битви» двох кращих футбольних команд України - лиш би фанати не порушили спокій «духовної столиці».

Як відомо, напередодні уболівальники трьох команд – «Ворскли», «Динамо» і «Шахтаря» уклали патріотичну угоду – поводитися показово миролюбно та пройти через центр Полтави на матч єдиним маршем.

Головні ж учасники футбольної баталії – гравці команд-фіналістів прилетіли до Полтави ще вчора, розмістившись у кращих готелях міста. «Гірники» провели тренування на полтавському стадіоні вже в день приїзду, динамівці ж випробували зелений килим «Ворскли» сьогодні вранці, провівши на полі легку розминку.