Військовий конфлікт у Європі не буде локальним і не обмежиться лише нашим регіоном. Він неодмінно позначиться на політичній і економічній ситуації на всьому європейському континенті і в цілому у світі.

Про це заявив голова Ради Федерації працедавців України Дмитро Фірташ у зверненні ділових кіл України до ділових партнерів у зарубіжних країнах.

«Військовий конфлікт у Європі не буде локальним і не обмежиться лише нашим регіоном. Він неодмінно позначиться на політичній і економічній ситуації на усьому європейському континенті і в цілому у світі», – зазначив він.

Дмитро Фірташ закликає представників бізнесу вплинути на уряди своїх країн для термінового втручання і недопущення переходу конфлікту в гарячу стадію.

«Від імені ділових кіл нашої країни, що представляють усі її регіони від Заходу на Схід і з Півночі на Південь, звертаємося до вас (представників бізнесу в зарубіжних країнах), як до авторитетних і відповідальних представників ділового співтовариства своїх країн із закликом використовувати увесь свій вплив на уряди у ваших країнах для термінового втручання і недопущення переходу конфлікту у гарячу стадію», – заявив Фірташ.

УКРІНФОРМ