В. о. Президента, Голова Верховної Ради Олександр Турчинов відвідав новий військовий табір Антитерористичної операції під Слов’янськом. На місці відбувалася  нарада з керівництвом АТО. Головні завдання фінального етапу цієї операції Олександр Турчинов обговорив разом із міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, в. о. міністра оборони Михайлом Ковалем та командувачем Національною гвардією Степаном Полтораком.

Передовсім керівник парламенту відзначив поліпшення матеріально-технічного забезпечення вітчизняних військових. Розповів, що в розпорядження АТО вже передано сучасні засоби зв’язку.

Того самого дня Олександр Турчинов провів нараду з керівництвом силового блоку Донецької та Луганської областей щодо організації і проведення президентських виборів 25 травня та створення умов для участі у виборах жителів регіону. У цьому розрізі відзначив зміни настроїв людей на Донбасі.

Як передає його слова прес-служба Президента, оскільки луганчани та донеччани почали розуміти, що терористи-сепаратисти ведуть Донбас у безодню, «в цих регіонах посилилася підтримка дій української влади щодо боротьби із терористами».

Окремо високопосадовець наголосив, що в ході візиту він поставив завдання перед силовими структурами повністю очистити регіон від терористів і повернути мир і спокій Донецькій та Луганській областям.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»