АВАРІЯ. Кількість потерпілих в аварії з маршрутним автобусом «Богдан» і легковим автомобілем «Hyundai», що трапилася у Херсоні ввечері середи, збільшилася до 10 осіб, передає УКРІНФОРМ з посиланням на управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Херсона.

«19 червня о 19:52 на Бериславському шосе сталося зіткнення легкового автомобіля «Hyundai» з маршрутним автобусом «Богдан», у салоні якого було 10 пасажирів. У результаті цього зіткнення вісьмох постраждалих доставлено до обласної клінічної лікарні, а двох – дівчину 1995 р.н. та дівчинку 2008 р.н. – доставлено до обласної дитячої клінічної лікарні. Загиблих під час ДТП немає», – зазначили у відомстві.

Дев'ять з десяти постраждалих – пасажири автобуса. Отримав травми також і водій автомобіля «Hyundai». Троє із постраждалих знаходяться у реанімації в тяжкому стані.

Нагадаємо, водій «Hyundai», рухаючись на великій швидкості, не зреагував на поворот дороги і врізався у задню частину маршрутки. Удар був такої сили, що четверо пасажирів «Богдана» повилітали з вікон, а сам автобус розвернуло на 180 градусів.