Минулої суботи «Арена Львів» приймала без перебільшення один з найважливіших матчів у своїй історії — між командами ветеранів «Карпат» та київського «Динамо». Він пройшов під гаслом «Футбольні ветерани — за єдину Україну!»

«Ми приурочили цей матч у пам’ять Небесної Сотні, а також сподіваємося, що він допоможе зняти певну соціальну напругу і стане неоціненним кроком на шляху об’єднання суспільства, — зазначив, відкриваючи захід,  генеральний директор ДК «Спортивні арени України» Сергій Сімак. — Нам потрібно якомога більше позитивних приводів для зустрічей та позитивних емоцій. Сподіваюся, що спорт, і футбол безпосередньо, зможе стати саме тією єднальною ланкою між різними представниками українського суспільства. Адже Україна — неподільна і єдина!» — цитує керівника прес-служба державного концерну «Спортивні арени України»

Футбольний поєдинок був напружений і неймовірно цікавий, адже грали справжні метри українського футболу. Ветерани біло-синіх, попри зусилля господарів, виявилися сильнішими і перемогли з рахунком 6:2.

Тисячі глядачів вітали своїх улюбленців — Богдана Стронціцького, Андрія Покладка, Олександра Чижевського, Романа Толочка, Володимира Вільчинського й інших. З’явився на полі навіть 67-річний Геннадій Лихачов, володар Кубка СРСР у складі львів’ян 1969 року.

Славетний підібрався і склад динамівців. З перших хвилин на поле вийшли Святослав Сирота, Володимир Безсонов, Сергій Кузнєцов, Олександр Венглинський, Едуард Цихмейструк, Сергій Нагорняк, Юрій Мороз, Андрій Оксимець, Олександр Радченко, Іван Яремчук та Олег Саленко. Також були задіяні Володимир Лозинський та Віктор Хлус.

На головну арену Галичини прийшли підтримати гравців голова Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сех, голова Львівської обласної ради Петро Колодій та Львівський міський голова Андрій Садовий.

Варто зазначити, що на трибунах було близько 500 вболівальників ультрас, які однаково палко підбадьорювали обидві команди.

По закінченні матчу найкращі призи дісталися юним футболістам, що брали участь у матчі, — це футбольні м’ячі з підписами зіркових футбольних ветеранів.